2009/08/04

Sex

Sex är så enormt populärt att man inte tror att det är sant. Sex på tv är oerhört stort, sex på Internet ännu större. Historien Bakom har valt att göra en storsatsning på att reda ut varför vi gillar sex i så stor utsträckning och här är den första rapporten i Historien Bakoms Stora Sexutredning.


Svenskarna och deras Sex
Svensken är en tämligen ensam person, utredningar visar att 40% av hushållen i Stockholm är ensamhushåll. Vi pratar inte med främlingar på det sätt som görs i andra kulturer, på vintern stannar vi inomhus på grund av vädret. Man kan säga att den svenska själen är frusen precis som det svenska klimatet.

Alla människor har ett grundläggande behov av sex däremot och ensamma, frusna svenskar likaså. I ett ensamhushåll med minusgrader på balkongen finns inget sex att få och således hamnar den kärlekstörstande svensken på Internet. Är det konstigt att det görs fler sökningar efter sex än något annat ord.

Vi får helt enkelt hålla till godo med sexnoveller, det är så mycket vi törs sväva ut i vårt lagoma sexliv, det är vid några rader snusk, hopskrivna av någon svettig stackare som försöker tjäna pengar på sin blogg, som vi får utlopp för vårt frustrerade inre. Svensken lever kort och gott ett torftigt liv.