2012/11/08

Ligga bort sig i Stockholm

Hotell af Chapman
När en resa bär av till Stockholm och det blir dags att boka boende så blir många kluvna i valet av hotell. Det finns vanligtvis två olika typer av hotellgäster, de som föredrar hög standard och de som föredrar lågt pris. Vanligtvis kompromissar de de flesta lite och ligger lite på mitten det vill säga en rimlig standard för ett vettigt pris. En annan faktor då spelar större roll är läget för hotellet. Ligger det nära citykärnan, eller i en lugn gränd eller intill en golfbana. Det finns inte många sajter på internet där de fokuserar på att beskriva områdena kring hotellen men på www.stockholmshotell.net beskriver de väldigt utförligt om de olika stadsdelarna och vad en turist kan vänta sig om de väljer ett hotell i just den delen av Stockholm. Så om valet av hotell är svårt kanske det är bättre att börja utgå från var i staden det är bäst att bo för att sedan bestämma om pris eller hög standard är viktigast och listan blir helt plötsligt överblickbar och ett val blir lättare att göra.


3 comments:

Anonymous said...

Mycket informativ post. Tack för att du tog dig tid att dela vyn med oss.

Anonymous said...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I'm
assuming having a blog like yours would cost a
pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive.
Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
Many thanks

Review my web-site - Christian Louboutin Pumps

Anonymous said...

[url=http://www.nocandyasses.com/]Fake Oakley Sunglasses[/url] Greetings! Very useful advice in this particular post! It is the little changes that will make the most important changes. Thanks for sharing!