2010/02/17

Gummistövlar om man så måste


Så här inför vår och sommaren så är det mycket ny inköp som ska göras. Det är givetvis inget måste, men är man kvinna och en smula shoppingtokig så vet vi nog alla vad en ny årstid kan komma att innebära.

Och för en tvättäkta shopaholic så innebär en ny årstid inte bara ett nytt klimat, utan detta innebär ju självklart också en ny garderob som sak anpassas efter den nya årstiden. Nya trender har satts och alla modehus runt om i världen har redan för halvår sedan kommit ut vad som är ute eller inne i denna säsong.

Är det till exempel gummistövlar som är det heta, ja bli då inte förvånad om de flesta shoppingtokiga kvinnor ger sig raskt ut för att inhandla ett par trendriktiga gummistövlar. Och detta gör man inte för att man nödvändigtvis tycker att gummistövlar är snygga eller praktiska, utan man gör det för modets och trendernas skull. Fashion for life!

3 comments:

Anonymous said...

Gummistövlr är faktiskt inte bara trendigt - det är bekvämt och skönt - riktigt mysigt att gå omkring i ett par fuktiga gummistövlar på jobbet eller på stan en varm sommardag.

Anonymous said...

En tjej på jobbet har gått i sina röda Viking hela sommaren och när man frågar henne varför hon går i gummistövlar mitt i sommaren hela dagarna även när solen skiner och det är vacker väder, säger hon att de bara är så obeskrivligt bekväma att gå i.
Jag har frågat henne om det inte kan bli varmt och fuktigt, men hon påstår, att det inte besvärar henne alls.
Hon har alltid ett par raggsockar utanpå strumporna, som suger upp fukten, och även om de ibland kan vara ganska blöta, när hon tar av sig stövlarna på kvällen menar hon,att fötterna ändå inte känns varmare och fuktigare än i vanliga skor.
/Niklas

Anna said...

Bläddra gärna lite på http://www.flickr.com/photos/nicewellingtons och Ni finner snart att anleningen till att allt fler börjar klä sig i gummistövlar främst beror av att de tycker det är bekvämt och skönt och dessutom så otroligt snyggt.

Numera finns många väl designade gummistövlar - själv har jag fastnat för Hunter, som passar när som helst, var som helst och till vad som helst.

"Ordet" gummistövlar förknippar många med regn, rusk och skogspromenader - därför har flera nu börjat kalla Hunters gummistävlar för Wellingtons eller Wellies kort och gott.

Det låter lite bättrte att säga att jag går till jobbet, på stan på fest eller till stranden i mina Wellies än att säga att jag går dit i gummistövlar - det passar sig inte riktigt i mångas öron - men från utseendesynpunkt och bekvämlighetssynpunkt är det helt OK.